Törölt felhasználó
Az az alapvető gond az oldallal, főleg veletek akik vezetitek, hogy rohadtúl elszállt veletek a ló, rohadt nagy a pofátok, ha valaki nem talpnyaló módon kérdez akkor az illető máris troll!
Egy valamit felejtetek el! A mai korosztálynak egyre kevésbé lesz szüksége erre az oldalra, ez az ellenszenves viselkedés meg az, hogy annyira magas lovon ültök, hogy csak na, annak az lesz a következménye, hogy egyre többen pártolnak majd el tőletek!
Vagy talán szerintetek véletlen, hogy annyi különböző fordító oldal van még ezen kívül? Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen aki rühelli az itteni vezetést...beképzelt nagyképű senkik vagytok!
Törölt felhasználó
Moderálta: Cyrus (2022. 07. 02. - 13:27)
A legtöbb ember információért vagy a kész fordításárt jár az oldalra. Ha információt szeretne általában az adatlapot keresi, vagy a fórumon kérdez. Természetesen mindenhol vannak trollok, akik a szándékos feszültségkeltést preferálják, így gerjesztve a kulturált kérdező, a fordító és a troll közötti bárbeszédet.
Ha bárki megfelelő hangnemben kérdezi a fordítót, némi információért, arra mindig érkezik érdemben a fordítótól válasz, a trollokat általában figyelmen kívül hagyják (szándékosan).
Jó lenne ha mindenki e szerint fórumozna, és a szabályokat is betartja, főleg a szándékos sértegetésre vonatkozó részt!
Megkérlek I-BlazBlue-I hagyd abba a szándékos feszültségkeltést, nem te vagy a szócsöve a fordító(k)nak, tud(nak) ő(k) válaszolni (ha akarnak).
A sértegetés meg mindenkire vonatkozik, nem szeretnék szólni ez miatt újra, köszönöm!
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Törölt felhasználó
2022. 06. 05 hozzászólás. Készítő írta is a dolgokat nem? Nem egyszerű játszani angol szöveggel? Ez csak duma. Én sem profi módon tudok angolul, de nem okoz gondot figyelni is a történésekre. Kifogás az van mindig.
Törölt felhasználó
Én is tudok angolul, de nem profi módon, értek mindent, de folyamatában fordítani, miközben játszom is, nem egyszerű...és már hadd kérdezzek rá, hogy hol tart, ne legyen már nehéz rá válaszolni! *****
Moderálta: Evin (2022. 06. 30. - 21:15)
Törölt felhasználó
Amit írtam nem nektek szántam. Nem hiába azután írok, amit olvasok, legközelebb biggyesztenem a nevet is. nem azzal van a baj, hogy magyarul szeretne valaki játszani, hanem a követelőzéssel van a gond. Miért kell sürgetni? Azzal előbb kész lesz? Hát nem. nekem sincs bajom az angollal sőt. De mivel nekem nincs készségem magyarítás elkészítéséhez és lokalizálni a meglévő fájlban a szöveget. De nem is írogatok a magyarítóknak, hogy siessenek már. Kész lesz amikor kész lesz. Egy évig tart? Akkor egy évig tart. Fossák a fejlesztők a játékokat. Szerintetek?
Nincs bajom az angolal, le tudom fordítani a szövegeket, de lassan és ez elégé rontja a játékélményemet, elvonja a figyelmemet, szóval mindenképp a honosításokat preferálom.
Törölt felhasználó
Viccnek és szarkasztikának szántam.
Szerintem rossz oldalt követsz. :D
Törölt felhasználó
Isten áldja meg! Aki hajlandó angol nyelvet tanulni, ahelyett hogy várna.
Isten áldja meg Evint,
Hogy végre befejeze a horizon honosítását,
Szenteltessék meg keze munkája,
És csapjon rá, ha más játékkal mer foglalkozni,
ÁMEN!
És tényleg!!! :-)
Az vicces volt. Csak a költözés előtt játszottam azt a szakaszt, és ezért már elhalványult...
3 vadász, werakot akarnak alapítani, és mindig valami béna névvel állnak elő a küldetés során.
A DLC-ben milyen nevet kell választani? Én nemrég játszottam végig a DLC-t, és nincs meg, hol és kinek kell nevet választani! XD Ez, azt hiszem, szégyen rám nézve... :-)
Ne parázz, a lényeg, hogy fordítják és amikor elkészül, akkor tuti észre fogod venni.
Nem igazán kiszámolható. Például az audió naplók szövegei kétszer szerepelnek a játékban, egyszer feliratként, mikor meghallgatja az ember, egyszer meg mikor elolvashatók külön. Vagy csinálom most a DLC-t, egy részletesnek nevezhető végigjátszás alapján, és gondoltam a végére marad, csak a DLC-t nézve!, olyan 80% kimaradt szöveg, ami csak bizonyos eseményekhez tartozik. A gyakorlatban ez 50%, tehát egy részletes végigjátszás a szövegek 50%-át fedi le úgy, hogy az adott küldetések többválasztós szövegei is fordításra kerültek.
Így akár beírjuk, hogy 40% vagy 60%, egyik sem a valósat tükrözi. Vannak szövegek, amik 3-4x vannak a játékban kis változtatással, attól függően, előtte mit csináltál vagy választottál egy párbeszédnél. Pl a DLC-ben segítesz választani egy nevet, és attól függően, te melyikre szavaztál, később annyi féle párbeszéd-variáció lesz. Szóval így elég nehéz százalékot saccolni.
De mint látható itt vagyok, élek, a projekt is él.
Törölt felhasználó
Nem mindegy, mert így legalább nyomon lehetne követni, hogy kb hol tart a fordítás...mert abból, hogy néha beírják, hogy "nyugi, még fordítjuk", hát ebből aztán semmit nem tud meg az ember...
Törölt felhasználó
Minek? Meg amúgy is nektek nem mindegy? Igyis is ugy is azt lehet levonni nektek mi a rákért nem tegnapra csinálták már meg..
Törölt felhasználó
...és miért nincs frissítve? Félévente egyszer igazán kiszámolhatnátok, hogy kb hol tart a fordítás.
Csak nincs frissítve.
Lassan fél éve hogy frissült a projekt. Nem haladsz vele, vagy csak nem frissítetted az adatbázist?
Cdkeysen már jó ideje 5000 Ft (Steam).
Epicen június 16-ig kb. 6.400 Ft-ért vihető.
Most akciós! 50%-os kedvezménnyel. Azt hiszem, a GOG-on, vagy a Humble-on (nem emlékszem, mert az előbb töröltem mindkét e-mailt. :-) )
Én most is épp a HZD-vel fogok játszani. De nem olvasok el egy Datapoint szöveget se. Ezt az "élvezetet" arra tartogatom, mikor majd tesztelni kell. XD
Törölt felhasználó
Ha ennyire türelmetlen vagy ott a "nem mondjuk ki a nevét" magyarítás...
Még bundlezva se volt a játék így meg sincs nekem szóval nem kell sietni :)