Törölt felhasználó
A másik kérdésem is válaszolnátok lécci?
Törölt felhasználó
Rendben, köszi, ezt a cikket nem láttam. :)
https://www.pcguru.hu/hirek/elkeszult-a-hogwarts-legacy-magyaritasa-melynek-kihivasairol-interjuban-szamoltak-be-keszitoi/79391?utm_source=PCGURU&utm_medium=Charlie&utm_campaign=FB_Oldal&utm_content=Gaming
Törölt felhasználó
Az adatlap szerint a Hogwarts-on 4 fordító van, de hogy ténylegesen mennyi azt nem tudom.
Lehet a Horizon-on is többen dolgoznak mint amennyi ki van írva.
A Hogwartson több, mint 30 ember dolgozott, azen pedig az adatlap szerint ketten.
Törölt felhasználó
Kedves Evin köszönöm szépen. Egyáltalán nem sértésként szántam, csak mivel januárban volt róla hír, gondoltam megkérdezem. Eddig még soha nem posztoltam itt, mert láttam mennyi vita volt, de tényleg nagyon várom már a fordítást, és ha tudsz/tudtok egy körülbelüli időt mondani, hogy mikorra várható, annak szerintem többen is nagyon ötülnénk.
Igen tudom, hogy saját időtökben fordítjátok, amiért nagyon hálás vagyok. :) Nem tudom leírhatom-e én csak a Hogwarts Legacy-ből tudok kiindulni, a Horizon gondolom nagyobb projekt, ezért tart eddig.
A fordítás még halad, de nincs értelme olyan kérdésre válaszolni, amire már lentebb ott a válasz.
Nem valószínű, hogy abbahagyták. Csak lassan haladnak, szimplán ennyi a dolog.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Törölt felhasználó
Remélem nem hagytátok abba. :( Ha igen szólnátok lécci?
Törölt felhasználó
Sziasztok! Engem is érdekelne, hogy körülbelül mikorra várható. Már nagyon várom.
Nincs hozzá! 80%-on van a projekt, januárban volt állapotfrissítés; ha reálisan nézem, 90% körül lehet most, ha nyáron az ember pihenni is akar, még úgy is szerintem idén ősszel, vagy télre (karácsonyi ajándékként) elkészülhet.
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy körülbelül mikorra várható a fordítás?
Természetesen nagyon szépen köszönjük Pottedflower-nek, hogy ilyen kitartó, remek tempóban halad a fordítás! Várunk türelemmel, csak így tovább!
Lehet, majd minden hónapban be kell írnom, mert senki fejében nem marad meg az infó: elsődlegesen nem én fordítom, csak besegítek, illetve adom hozzá a technikai támogatást. Ettől függetlenül halad, csak tényleg sok a szöveg, illetve valamikor élni is kell.
Nem is szólaltam volna meg, úgy ahogy eddig sem. Vártam türelemmel, mert ahogy a többiek is írják Evinben még sosem csalódtunk. ;)
Ahogy mondod. Ha eddig kibírtuk a maradék időt is ki fogjuk. Várjuk türelemmel.
Törölt felhasználó
Evin szerintem eddig is garancia volt arra hogy amibe belekezd be is fejezi. Nem igen láttam "nagyoktól" olyat hogy egy ekkora projectet csak úgy dobtak volna mert csak.
Ha már létezik állapotjelző, ne csak díszelegjen ott, legalább valami haszna is legyen. Így azért tudjuk, hogy él még és halad is a projekt, de köszönjük “eme csodás” szarkasztikus megjegyzésed, lehetőleg inkább meg se szólaltál volna :D
Frissítve van 80 százalékra, most már biztosan mindenki "okosabb" és boldogabb. ;)
Majd ha Evin mester azt mondja hogy kész van, akkor lehet örülni. Addig felesleges kérdezgetni.
Én naponta két - három alkalommal felnézek, hátha kész lett e valamelyik várt magyarítás. Néha találok olyan játékokat is amire eddig nem is gondoltam.
Tulajdonképpen nem kellene semmit, csak az állapotjelzőt frissíteni 60-ról mondjuk 90+%-ra, vagy esetleg ha már ott tartanak akkor egy "Tesztelés alatt" szövegre, és máris mindenki okosabb lenne, de igazad van, jobbat úgyse tudunk szóval várjunk..
Törölt felhasználó
"Megelőzve a kérdéseket: nem lesz alfa vagy béta fordítás, nem lesz külön DLC fordítás publikálva, még nem tudunk megjelenési időt mondani, majd ha már a tesztelésnél járunk."
Ennél többet mit vársz mit fognak mondani? Türelem .
Félve kérdezem, de esetleg kaphatunk a fordítás előrehaladtáról bármiféle, akár minimális felvilágosítást is? Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez egy rajongói fordítás amiért szerintem elég sokan már most hálásak vagyunk, főleg tudván, hogy a fordítók a saját szabadidejüket áldozzák a projektre önzetlenül. Szinte minden nap felnézek ide, hátha csepegtet valaki egy kis új infót. Kicsivel több, mint 3 hónap telt el a legutóbbi helyzetjelentés óta, és már akkor úgy nézett ki a dolog, mintha az utolsó fázisba lépett volna a fordítás (teszteléstől eltekintve). A játék oldalán sajnos az előrehaladás se lett már egy ideje frissítve. Azért kezdtem a mondandóm úgy, hogy "félve", mert nem szeretnék semmiféle lebaszást amiatt, hogy fel mertem tenni a kérdést, azt csak szabad, elvégre erre van a fórum :)
Én már régóta figyelem a hzd magyarítás állapotát. 1-2 év múlva remélhetőleg kijön pc-re a 2-dik rész is, addigra remélem meglesz.
Üdvözletem minden kedves fórumkukacnak!
A kérdésem az lenne, hogy van esetleg valami hír eme csodálatos játék magyarításáról és arról, hogy mikorra készülhet el? Amúgy nagyon köszönöm a fordítók munkáját! Le a kalappal előttetek, hogy hobbiból vállaljátok mindezt! Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm és Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel egy fórumkukac!