Fórum Magyarítások Horizon Zero Dawn Complete Edition

hirdetés

Ha vetted volna a fáradságot és két hozzászólással vissza olvasol akkor láthattad volna, hogy nincs elfelejtve és halad a magyarítás. Szép napot!

2025. 05. 03. - 18:32

A gépi fordítás egészen jó, én már régen túl vagyok ezen a problémán. A folytatásban már benne van a magyar felirat. Lépj ezen túl, valahogy ez a játék már így is megfakult. Valamikor az alap angolommal és PS4-en még valami csoda volt, fordításokat kerestem, hogy jobban megértsem. Sajnos pár kivétellel nagyon lassan készülnek ezek a "rajongói" fordítások, ami érthető. Köszönet a fordítóknak!

2025. 05. 03. - 17:51

Sziasztok,

Időről időre benézek ide, hátha megtörténik a csoda, de látom hiú ábránd :D

Tudom jó munkához idő kell, de ez szerintem sose lesz kész :D

Üdv:

Apacuka

2025. 05. 03. - 17:02

Nagyon jó, köszönöm a válaszod, további sok sikert és kitartást, várunk türelemmel :)

2025. 04. 26. - 20:18
Törölt felhasználó

Ezt nagyon jó hallani nagyon nagy ki tartàst kívànok.

2025. 04. 23. - 14:07
Fordító

Szia!

Még élek és nincs elfelejtve a projekt. Folyamatosan dolgozom rajta.

2025. 04. 22. - 22:16

Sziasztok :)

mi a helyzet veletek? Türelmesen várok, csak legalább valami életjelet adjatok :D

2 éve pihen a játék a gépemen és várok türelemmel, csak nyugtassatok meg, nincs elfelejtve a projekt.

Kellemes húsvétot mindenkinek ;)

2025. 04. 18. - 14:43

Köszönöm válaszod. Én csak ennyit szerettem volna tudni. Ő olyan láthatatlan, de lehet hogy jobban is teszi. Így elkerüli a felesleges vitákat. Jó munkát és kitartást neki.

2025. 01. 08. - 00:27
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Magoold: Megvan, és dolgozik a projekten.

Login: Ha elkészült az alapjáték fordítása, meg lesz vizsgálva.

2025. 01. 07. - 22:02

A Remastered-hez készül magyarítás? ami nem gépi.

2025. 01. 07. - 18:49

Hová tűnt a project -el foglalkozó Pottedflower? (Utolsó látogatás: 2024. 01. 02. - 16:21)

2025. 01. 06. - 21:18

Egy ideje követem a topikban a történéseket.

Sajnos nem volt alkalmam anno angolul tanulni, amit tudok azt az évek alatt feliratos játék, film mellett szedtem össze. Viszont most meg már nem is fogok olyan szinten megtanulni, hogy anyanyelvi minőségben élvezhessem a hasonló kaliberű játékokat.

Sajnos eléggé gyengéim a hasonló történetközpuntú játékok, így itt különösen fontos a jól értelmezhetőség.

A fentiek miatt, ha úgy áll a dolog, és elkészülne, sőt mondhatni már így is, hogy egyáltalán foglalkozva van/volt vele, hálás vagyok.

Mindig jó ha bízhatunk a minőségi munkákban bármikor is készüljön el.

2024. 12. 21. - 12:10

Nekem középszintű C-m van, igaz csak szakmai angolból. Egy fárasztó nap után, család, gyerek altatás után kikapcsolódni szeretnék, lazítani. Ilyenkor számomra sokkal jobban esik az, hogy ha közvetlenül magyarul játszhatok. A magyar nyelv gazdagsága miatt, az egyik legszebb nyelv a világon, a hazai fordítóink pedig kiválóan alkalmazzák, kihasználják ezt. Az utóbbi az egyik fontos ok, hogy miért szeretem a magyarításokat. Ha pedig meg vagy elégedve a fordító munkájával, akkor a kijátszás után legalább egy jobb kávé/pizza árával támogasd a munkáját, amit miattad/miattunk csinált.

2024. 12. 15. - 13:06

Senki sem aszerint fog angolt tanulni, hogy mire tudná MÉG használni, hanem aszerint fog mérlegelni, hogy mire van igénye, illetve mennyire van rákényszerítve (pl. iskola, szakma, diploma). Ez utóbbitól pl. kifejezetten rosszul vagyok, amikor valaki egy olyan oktatási rendszerbe került bele, ahol eleve kötelező volt az angol nyelv ismerete - egyszerűen nem tudta megúszni - de nekiáll fölényeskedni egy olyan emberrel szemben, akinek az élete más irányt vett, más rendszerben élt, más szakmát tanult és ezekben nem volt ott az a kényszerítő erő, hogy angol könyveket kelljen bújnia.

2024. 12. 15. - 11:42
Törölt felhasználó

Nem személyes ügyem. Az üzenetem lényege minden mástól függetlenül az, hogy a fordítok nem tartoznak senkinek semmivel, ezért nem értem a követelőzést. Ennyi.

2024. 12. 14. - 23:02

Ez tudtommal a Magyarítások Portál és nem a "tanulj más nyelveket inkább magyarításokról való informálódás helyett" portál.

2024. 12. 14. - 22:53

Én értem, hogy jó ha valaki meg tanul Angolul hisz eléggé egyszerű és primitív nyelv a kreativitás teljes hiányával, de miért kell midig jönnie valakinek aki saját ügyének gondolja azt, hogy ezt hirdetnie is kell.

2024. 12. 14. - 22:19
Törölt felhasználó

Ha megtanulsz egy nyelvet akkor azt csak egyetlen egyszer tudod használni az életed során? 1.35 milliárd ember beszél angol nyelvet, az albánt meg kevesebben beszélik mint a magyart. Minden mozifilm, sorozat, könyv és videójáték alapvetése az angol szinkron és/vagy angol sub, ellenben az albánnal. Egy játék miatt nem tanulnék meg, de ha az internet és a médiumok igen nagy százalékos hányada angolul elérhető akkor lehet elkéne gondolkodni, hogy nem hátrány.

Csak emiatt felgörgettem kb mikor indult el a projekt, 2020 márciusában került fel Evin csatornájára az első teszt a fordításból, azóta eltelt lassan 5 év, ezóta várják a követelőző emberek, bőven elég idő megtanulni egy nyelvet, az angol megértése nem nehéz, én tiniként minden filmet és sorozatot eredeti szinkronnal néztem (mindenki magából indul ki, soz) és nagyon nagy hányada az angolomnak annak köszönhető. Ha tanul mellé akár otthon magának az ember, akkor simán el lehet érni egy igen jó társalgási szintre ÖT év alatt, persze ez függ az egyéntől is.

2024. 12. 14. - 20:21

Emlékeim szerint itt max. két-három ember "követelőzött" és most kvázi ez lett kivetítve az magyarítást váró közösség egészére (!)

Azt meg hagyjuk már, hogy ennyi idő alatt meg lehet tanulni angolul.Te megtanulnál albánul (több száz/ezer órát, pénzt, energiát belefektetve), ha néhány téged érdeklő játék csak albán nyelven létezne? Nincs realitása!

2024. 12. 14. - 09:07
Törölt felhasználó

Amilyen undorító követelőzés ment itt az elmúlt években én nem csodálkoznék ha nem készülne el végül a projekt. A játékot fordító emberek nem tartoznak nektek semmivel. Amióta be lett jelentve ez a kezdeményezés simán meglehett volna tanulni olyan szinten a nyelvet, hogy a jövőben ne kelljen feltétlen ezekre a fordításokra támaszkodnotok.

2024. 12. 14. - 02:03

Jani lement a strandra szezonzárás után sörözni, mert egyébként utálta a strandot és úszni sem tudott. Látta, hogy egy nyugágyon a száz üres közül ott figyel Józsi törölközője, aki láthatóan nem zavartatva magát a hideg víztől békésen fürdőzött. Ez annyira idegesítette Janit, hogy erről szólt az egész napja, sőt hete. pedig esze ágában sem volt lefeküdni arra a nyugágyra vagy bármelyik másikra. Ne legyél olyan, mint Jani!.

2024. 12. 06. - 11:49

Józsi lement a strandra és letette a törölközőjét egy nyugágyra. Józsi bement a vízbe egész napra és esze ágában sincs a nyugágyra feküdni. Józsi miatt más sem fekszik a nyugágyra. Ne legyél olyan mint Józsi!

2024. 12. 06. - 10:46

Szia, ha van egy kis időd lenne rà mód hogy a játékkal kapcsolatban diskuràlunk egy kicsit ? [email protected] a mailcímem,kösz előre is ha jelentkezel

2024. 11. 21. - 20:56

Szépen megfogalmazott vélemény és kérés. Én óvatosan és tisztelettel csak csatlakozni szeretnék.

Üdvözlettel és köszönettel

2024. 11. 14. - 20:30

Sziasztok.

Én csak egy dolgot szeretnék hozzáfűzni ehhez a témához:

Bárhogy is alakuljon a dolog, kérlek ne mondjatok le erről a játékról. Ez a GAME szerintem nagyon megérdemli a minőségi magyarítást, hogy tényleg mindenki maximálisan élvezhesse. Én már 2x végigvittem (PS4, PC), és szerintem a remaster-t is ki fogom pörgetni kicsit magasabb nehézségi fokozaton. Sajnos a fórumon nagyon sok a 'rossz kommunikáció'. De kérem az önkéntes fordítókat, hogy ez ne vegye el a kedvüket ettől a játéktól. Köszönöm.

2024. 11. 14. - 08:23