Fórum Magyarítások Horizon Zero Dawn Complete Edition

hirdetés
Vezető szerkesztő
Senior fordító

2 hónapra rá, hogy regisztráltál az oldalra, már szó szerint le"senkiháziztad" a másikat (idézet volt). Elmondhatod a gondolataidat, de vannak olyanok, amire senki sem kíváncsi tőled, mert a jelek szerint nem vagy senkire tekintettel, és nem tudsz uralkodni magadon. Az "együttérzést", pedig normális hangnemben is ki lehet nyilvánítani.

2024. 07. 21. - 20:58

"netán méltatlankodik az embertelenül hosszú fordítási idő miatt!"

Na pont ehhez nincs jogpd, ezt nem tudod felfogni.

Nem tudhatod, hogy miért olyan hosszú egy játék fordítási ideje.

Bármi történthet a fordítóval, vagy a családjával, amihez senkinek semmi köze, illetve ahhoz se, hogy mennyit fordít.

Az, hogy valaki nekiáll egy játék fordításának, az nem jelenti azt, hogy be is fejezi.

Az adatlap pedig igenis fontos, abból tájékozodj, ha pedig nem mozdul, akkor azt fogadd el, mert ahogy írtam is fentebb, nem tudhatod, hogy miért nem.

2024. 07. 21. - 19:03
Törölt felhasználó

Nem hisztizek, kinyilvánítom a véleményemet, ez ugye nem probléma?!

Ugyanis szabad országban élünk, ahol néha el mondhatom a gondolataimat még akkor is, ha az valakinek nem tetszik...nem mindenhez, de ehhez jogom van!

Nem keltek feszültséget, csak együttérzek azokkal akiket hasonlóképpen mint engem, leoltotok, kiosztotok akkor amikor kérdez, netán méltatlankodik az embertelenül hosszú fordítási idő miatt!

2024. 07. 21. - 18:40
Törölt felhasználó

Mit nézzek? A játék adatlapját? Hát azt minek?

Utoljára tavaly, augusztusban volt frissítve, vagyis lassan egy éve...elhiszem, hogy hosszú a szöveg, sok a fordítanivaló..stb, de egy éve nincs frissítve, hát legyen már megengedve, hogy az emberfia néha rákérdezzen ha már az adatlap szinte soha nem frissül!

2024. 07. 21. - 18:37
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Kérlek, fejezd be a hisztit, és a feszültségkeltést, és hogy mindig áldozatnak állítod be magad, miközben te támadod a másikat. Még csak fordítani sem próbálsz, de neked mindenhez is jogod van.

2024. 07. 21. - 16:38

Miért kell kérdezgetni? Ott az adatlap, és azon látszik, hogy mi a helyzet az adott játékkal.

Amennyiben leáll egy fordítás, akkor törlésre kerül, ennél miért kell több infó?

Ezt kéne már megérteni, és elfogadni, nem azt kérdezgetni, hogy mikor készül el, mert azt sokszor még a fordító sem tudja.

Emellett, ha mégis megad egy dátumot, és valamiért nem készül el, akkor pedig meg a mocskolodás.

Ezért már nagyon kevesen mernek időpontot adni, hogy megelőzzék a népharagot.

2024. 07. 21. - 16:20

Érdekes akármikor meglátlak téged mindig csak pampogsz. Nem unod még? Nekem meg jogom van nem látni a képedet itt és szerintem az itteni többség egyetért velem.

István vagyok, de szólíts csak Petyának!

(◉෴◉) Bajusz powa!

2024. 07. 21. - 15:39
Törölt felhasználó

Ha próbálsz kérdezni, azt az itteni fordítók - akik valamiféle istenségnek képzelik magukat, vagy kisgyerekek, akik mindenen megsértődnek, már nem tudom igazából eldönteni - akkor te leszel az első számú közellenség!

Nézd vissza a hozzászólásokat, volt olyan időszak amikor 2-3 hónap is eltelt mikor rá lett kérdezve, hogy hogyan halad a dolog? Kész boszorkányüldözésnek voltam én is és azok is kitéve akik kérdezni merészeltek..netalántán, türelmetlenkedtek...amihez ennyi év után már uram bocsá' minden joguk megvan!

De ha olyanokat írsz, hogy "jajj de jó, úgy várom már, hogy elkészüljön, köszi a munkátokat"..stb akkor te leszel a jófej...na ennyit erről a társaságról.

2024. 07. 21. - 15:26

Látod, ezért nem érdemes úgy beírogatni valamit, mert feszültséget kelt, és ezért érdemes tájékozodni is, mielőtt posztolunk.

2024. 07. 20. - 23:51
Senior fordító

Én hiszek benned, warg! :D

Az álmok üzenetek a mélyből.

2024. 07. 20. - 22:36
Moderátor
Senior fordító

Mindenki maga dönti el, hogy miben hisz, és miben nem. ;-) Lehet róla nyilatkozni is. Azt sem nehéz megjósolni, hogy a negatív/lehúzó vélemények csak elkedvetlenítik a fordítót, ha erre jár. Hisz emberek vagyunk. Nem kell senkinek sem hízelegni, csak próbáljunk meg pozitívak (vagy legalább semlegesek) maradni, aztán az idő majd megmondja, hogy mi lesz. Egyszerűen... nem lehet előre tudni.

Szeretném majd kipróbálni ezt a játékot, de csak akkor fogom megvenni, ha elkészül a fordítás. Addig is egyre olcsóbb lesz akciósan. :-P

2024. 07. 20. - 17:55

A példák, csak újabb indulatokat gerjesztenének. Az adatbázisban keresgélve látni, hogy vannak hónapok óta, de évek óta jegelt magyarítások is.Akár melyik is lenne a példa, lehetne az a válasz, hogy az bizony folytatva lesz, valamikor. Úgy mond , bizonyíték nincs, igazam sosem lehet, maximum véleményem, de mint a példa is mutatja, azt meg nem biztos , hogy jó ötlet leírni.

Primal. A karma lecsapott rám ! A tegnapi megjegyzés után keresgéltem , és rátaláltam NightVison videójára , úgy látszik Ő segítőkezet nyújtott, és megmentette a projektet. Ez jó hír ! A véleményem alapja az volt , hogy kb. két éven keresztül követtem a Primal magyarítást a FB csoportjukban . Eleinte , még voltak időnként információk , hogy hogyan halad , vagy , miért nem haladnak éppen, a munka. Aztán közel egy éves csend. Most már tudjuk , hogy hamarosan érkezik, de nem lehet azt mondani , hogy irreális volt arra gondolni, az említett egy éves időszak alatt , hogy ennek a történetnek , nem pozitív befejezése lesz.

2024. 07. 20. - 12:22

Full elmentél a témától Ezt írtad: Nem volt túl sok példa rá , hogy a "jeges" státuszból , egy projekt visszatért .

Pls, erre írj példát, mert anélkül csak rosszindulatú okoskodás.

Amúgy, ha tájékozodtál volna, akkor le se írtad volna ezt, mert a Primal is aktív project.

2024. 07. 20. - 09:55

A regisztráció óta négy hozzászólást írtam, itt a portálon. Az itteni kettő előtt, egyszer rákérdeztem egy magyarításnál , hogy a game pass -os verzióval is működik e . A másik alkalommal szóba kerültek az auto ocr fordítók , ott annyit kérdeztem , melyiket lenne érdemes kipróbálni. Nos ez volt a " kritizáló ámokfutásom" a fordítók, és munkájukkal szembe. Nem feszegettem miérteket , nem kértem számon senkitől semmit , annyit írtam , hogy én nem bízok egy olyan projektben amiről , lassan egy éve semmi hír. Erre megkapom, hogy a " hozzád hasonlók " , meg egy skatulyába tesztek az évek óta kötekedő, " fikázó" emberekkel. Elég szélsőségesen kezelitek, ha valaki nem a Ti nézeteitek szerinti véleményt fogalmaz meg. Sajnálom, hogy én megtettem, valószínű a fórum szó tévesztett meg.

2024. 07. 19. - 23:16
Vezető szerkesztő

Ezek szerint akkor nem írsz releváns példákat, sőt még a kérdést is próbáltad ignorálni. Mért nem lep meg.

Sebaj ettől független a gyűjtemény íródik, csak nem játéknevekkel.

Mondjuk láthatóan egyáltalán nem tájékozódsz ha kettő aktív projekttel példálóztál. Javaslom addig te is bizakodj amíg az (adott) adatlap(ok) nincs(enek) törölve, meg fogsz lepődni.

De remélem ilyen lelkesen írsz majd akkor is amikor elkészülnek. Ja nem, akkor valamiért sosem látom a híreknél/fórumban azokat a neveket akik több évig tudnak kritizálni fordítókat/fordításokat.

A köszönöm vagy a dicséret üzenetek olyankor mindig elmaradnak.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2024. 07. 19. - 21:34

Már elnézést , de hol volt itt bármi ......tatás ? Egy részt , csupán annyit írtam, meglep, hogy vannak akik, még bizakodnak. Másrészt ott ,van pl. a FC Primal esete, hosszú időn keresztül, nagyon erős mondatokat lehetett olvasni . Pl. új nyelv alkotásáról , nemzetközi nyelvész professzorral . Aztán már nagyon régóta semmi info. Valljuk be az, hogy valamiről, egy szó sem esik, általában, nem annak a jele, halad a dolog, csak a háttérben. Persze ettől függetlenül lehet, hogy a Primal ,és a Horizon esetében , is tévedek .........majd az idő meg válaszolja.

2024. 07. 19. - 17:49
Törölt felhasználó

Ha már ennyit beleöltek el fog készülni. A folyamatosan hozzád hasonlók ....tatása miatti jegelés fullosan érthető.

Simán megtehette volna sőt még mindig meg is teheti hogy akár a 100%-ot elérve nem fogja kiadni ahogy anno i2k tette a Borderlands 2vel...

Ez a fordítás egy esetben lesz "kuka" ha a fordító idejön és bejelenti hogy vége nem fejezi be.. addig viszont nincs semmi jogunk megkérdőjelezni őt

2024. 07. 19. - 15:31
Vezető szerkesztő

Mondanál kérlek párat példát a csevegés témába, szeretnék ebből egy gyűjteményt készíteni.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2024. 07. 19. - 00:19

Kissé irigykedve figyelem , hogy vannak még, akik bíznak benne , hogy lesz ebből valami. Nem volt túl sok példa rá , hogy a "jeges" státuszból , egy projekt visszatért .

2024. 07. 18. - 21:28

Ennyi év után is annyira várom a magyarítást, és mivel én még nem nagyon írtam, hát hatalmas köszönet nektek, ha ezt megvalósítjátok számunkra. Örvendhetünk felétek! A ti munkátok mások jó élményét segítik! Hatalmas tisztelet nektek fordítóknak, le a kalappal!

2024. 07. 17. - 03:00

Köszönöm szépen a munkátokat :) Nagyon várom, hogy készen legyen. Megnéztem milyen ezzel a gépi magyarítással hátha..., de valami nagyon élvezhetetlen... Szóval inkább türelmesen megvárom a rendes magyarítást és utána folytatom tovább a játékot :)

2024. 04. 01. - 15:04
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm kedves evin a vàlaszt :)

2024. 03. 29. - 22:40
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Kérdezni bármikor lehet, de a válasz továbbra is: "ha már tesztelésre kész a fordítás, lesz majd megjelenési időpont is."

Halad.

2024. 03. 29. - 22:02
Törölt felhasználó

Kedves evin mostmár szabad megkérdezni hogy halad a project? :)

2024. 03. 29. - 21:45
Törölt felhasználó

Sziasztok horizon forbidden west pc vàltozata március 21-kén jelenik meg hivatalos magyar felirattal. A gégénye nem vészes reméljük jól lesz optimalizàlva :) De én türelemesen meg vàrom az első rész fordítàsàt amit előre is nagyon szépen köszönöm :)

2024. 03. 06. - 07:52