Igen, jön a játék, én már várom, ahogy ezt a fordítást is. És el is fog készülni. Hogy mikor? Azt senki se tudhatja. De ha minden jött-ment csak panaszkodni tud, mert a mai fiatalokat nem tanították meg a türelemre, ami a legnagyobb erény a világon, akkor csak bunkó megjegyzéseket tudnak tenni. Próbáld meg te lefordítani, lássuk, milyen jó lesz majd, ha be-beszólogatnak és óbégatnak a felhasználók. Lehet mással is játszani, nem kell egy játék fordítására várni. Vagy ha vársz, akkor legyél türelmes embertársaiddal. Köszönöm.
István vagyok, de szólíts csak Petyának!
(◉෴◉) Bajusz powa!
Hát Március 21.-én magyarul jön PC-re a Forbidden West. Ez meg kész lesz majd valamikor. Egyszer. Talán. Vagy nem. Lassan már mindegy lesz kb.
Nincs a rendes fordításból "kiszivárgott verzió".. Amit láttál az pontosan az, amit az előttem szóló(akinek válaszoltál) leírt. Megtaláltam a videót.
Volt belőle egy kiszivárgott, kezdeti verzió (gondolom). Mindenesetre egy Youtube-videó alatt küldözgették egymásnak anno a felhasználók.
Meglepő lesz - ezt írd be a Windows 10|11 Intézőjének keresőjébe:
Horizon Zero Dawn Complete Edition
vagy
Horizon Zero Dawn - Complete Edition
A találatok közt ott lesz a *.zip vagy *.7z fájl
Ugyanis gépi magyarítók is így nevezték el a fájlt + a verzió megjelölés és készítők variánsai.
Ezt biztos nem töltötted le, mivel még készül.
Valószínűleg valami gépi kókány lehetett, de olyat itt nem találsz szerencsére.
Üdv mindenkinek ! Valaki segítsen légyszi . Anno valamikor letöltöttem a Zero Dawn magyarítását ( ezúttal is nagyon köszönöm a készítőknek) így legalább tudtam követni a storit nagyon hasznos volt. valahol most is megvan a számítógépen de nem tudom a file nevét . Valaki árulja már el hogy mit keressek mert szeretném még a második rész előtt újrajátszani a játékot . Nagyon szépen köszönöm előre is
Minden jót nektek !
Evin majdnem kimaradt... Neked is köszönöm.
De ha már belelendültem... Az összes fordítónak köszönöm az önzetlen munkáját. Jobb új évet mindenkinek(a fanyalgóknak is).
A játék - csak erősen a FŐszálon haladva, az erősen rutinosaknak, a fiataloknak és jó reflexekkel, rengeteg szabadidővel rendelkezőknek - ~40-50 játékóra. Ha a mellékküldetéseket, activity-ket is megcsinálja valaki: 70-80 óra.
A játék szövegállománya (külföldi kifejtések alapján) súrolja a 3-4 Harry Potter kötetet* - csak Aloynak ~7000 különálló bejegyzése van, az egyszavasoktól a komplett, egybefüggő monológokig.
Szóval, egy ilyen játék magyarul érthetővé tétele, szép és helyes(!) fordítása, a technikai akadályok ismeretében (a játék motorja nem elterjedt, rendkívül macerás a szöveg ki- és berakása) azt kell mondjam: szinte egyedül... hát, kösz, inkább nem.
Minimum 3 éves fordítói időszak, napi 3-4 órás, hétvégén kicsit több etappal számolva is.
||* = akit érdekel: https://magyaritasok.hu/forums/topics/556/injustice-gods-among-usinjustice-2 --- itt leírtam az angol HP-k szövegmennyiségét.
Köszönöm, hogy dolgozol a játék magyarításán.
Kitartást, és boldog új évet.
Kitartást kívánok a fordításhoz! :)
Nem akarok senkit meg bántani.
DE a magyarítást a fordítok maguktól csinálják és a szabadidejükből igazán lehetne őrülni hogy van aki meg csinálja nem még pattogni meg stb én őrülők hogy van aki elkészíti és nem izélok. Pláne nem egy olyan játéknál ami 3A játék szóval mindenki nyugodjon le és türelem.
Pottedflower Köszönöm az idő és energia befektetést a magyarításra továbbá is türelmesen várom
Köszönöm szépen mindenkinek az empatikus és a kevésbé empatikus hozzászólásokat!
Újfent tegyünk tisztába néhány dolgot:
(Igazán irigylem azokat az embereket, akiknek az a legnagyobb gondja, hogy mikor lesz kész egy-egy játék fordítása. Tényleg. Komolyan azt kívánom, hogy ennél nagyobb problémátok sose legyen az életben.)
Jogos és megértem! Köszönöm a válaszodat!
Nem szeretnék semmit mondani, mert a "6 éve készülő fordítás" mellett meg leszek megint vádolva, (ahogy korábban itt is többször), hogy azt mondtam, akkorra kész lesz, pedig csak azt írtam, szeretnénk akkorra befejezni. Szóval maradnék a diplomatikus válasznál: ha már tesztelésre kész a fordítás, lesz majd megjelenési időpont is.
Szia! En nagy turelemmel varom a magyaritas elkeszultet, s tudom, csalad, munka mellett mindenkinek van egyeb tennivaloja is, plusz neha jo kikapcsolodni is, mint mindenkinek!
Szoval ne ertsd felre, semmi turelmetlenkedes, vagy kovetelozes, szimplan erdeklodnek, ha mar Te is hozzaszoltal; realisan nezve szerinted mikorra keszulhet el a magyaritas, van erre ralatasod? Ez uton is koszonom a munkaidat!
Ha lehet, ebben a témában kerüljük a szarkazmust, a smile nélküli poénokat, és minden olyan megnyilvánulást, ami félreérthető vagy sértő lehet, bármilyen nem kívánt vagy szándékos okból.
Köszönöm.
Last of ous most jött ki nemrég így túl korai lenne.
Szia Evin!
Köszi nekem ennyi bőven elég.
Lehet tudni: amíg nincs törölve a projektek közül, addig folyamatban van. De nincs értelme pontosabb információt kiadni, mivel csak a korábban olvasható hatást váltaná ki egyesekből.
Sziasztok!
A legmélyebb tisztelettel szeretnék érdeklődi, lehet e tudni valamit a projekt állapotáról? Láttam, hogy a fordítás fórum előzménye komoly történelemre tekint vissza... :/ Köszönöm és szép vasárnapot mindenkinek!
"A kialakult viták miatt a projekt jegelve, megjelenési dátum a tesztelések megkezdése után lesz, addig "tipp" dátum sincs." -- ergo keszul, csak mar eleguk lett a felesleges magyararkodasbol. :)
En szinten epekedve varom, csak a magyaritas miatt nem kezdek bele ismet. Szoval nyugi, keszul, viszont akkor lesz kesz, amikor kesz lesz! :)
Sziasztok! Ránézek szokás szerint minden hónapban egyszer lassan 2-3 éve folyamatosan, erre a horizon zero down fordítása jegelve lett??
Attól, hogy a személyzet nem kommentálja a dolgokat még figyelemmel kíséri, persze csak addig amíg megfelelő hangnemben történik a beszélgetés.
Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, hisz ez a fórumok lényege. De senki ne lepődjön meg (bár mindig megszoktak egyesek) ha eltűnik egy-egy üzenet.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Kedves felhasználók!
Akit a LÉNYEG érdekelne: Pottedflower hozzászólását olvassátok el, amire itt hivatkoztam, valamint Evinét!
Az álmok üzenetek a mélyből.