Morrowind: a grafikai és hangtuninggal kapcsolatos nagyjavítás
Morrowind: a grafikai és hangtuninggal kapcsolatos nagyjavítás
RaveAir RaveAir
2017. július 14. - 20:20

Már sok-sok éve annak, hogy a MorroHun Team elkészült a Morrowind című játék magyarításával. A hatalmas munka elvégzését követően sem pihent a csapat, hanem sorban szállította a további The Elder Scrolls játékok magyarítását. Ezért is számít talán egy kicsit meglepő hírnek, hogy nagyjából 9(!) évvel a Morrowind játék fordítását követően készítettek hozzá egy nagy javításcsomagot.

A hír már több, mint egy hete megjelent az oldalukon, de én csak most jutottam el odáig, hogy azoknak is hírt adjak, akik nem nézik napi szinten a MorroHun Team oldalát. Itt olvasható, hogy a háttérben hatalmas munka folyt, aminek során több, mint 25.000 sor került módosításra. Ezen felül az új magyarítás kompatibilis Morrowind grafikai és hangok nagyjavítással, amivel kapcsolatban szintén olvashattok az előbb linkelt oldalon.

Az aktualizált magyarítást már letölthetitek az oldalukról, de ide is hamarosan felkerül. A készítők tájékoztattak arról is, hogy még a héten érkezik egy újabb javított telepítő, ami miatt talán még érdemes egy kicsit várni a letöltéssel.


The Elder Scrolls III: Morrowind teljes magyarítás.
- Tribunal
- Bloodmoon

A kiadás dátuma: 2017. szeptember.

A telepítés sorrendje ez legyen:

  1. A Morrowind, Tribunal és Bloodmoon, majd a magyarítás telepítése.
  2. A Morrowind grafika és hangok nagyjavítás (MGSO)-, majd az MGSO magyarításának telepítése.
  3. Az Asztalon lévő, „Futtass le a Morrowind MGSO telepítése után!” parancsikon elindítása.
Méret: 483,23 MB
Letöltöm
Hozzászólások
Kamiontauri Kamiontauri
2017-08-02 - 18:56
A lentebbi kérdésem még mindig fent áll. Ha valaki most telepíti fel megtenné hogy csinál pár printscreent hogy miket kell kipipálni a millió beállítás közül?
szotsaki szotsaki
2017-07-26 - 08:06
Szia! A most itt fent lévő csomag még a régi, évekkel ezelőtti magyarítást tartalmazza. A MorroHun oldaláról letölthető fordítások mindig a legfrissebbek (igaz ez a Skyrim SE magyarítására is). Az itteniek frissítése folyamatban van.
martin66789 martin66789
2017-07-19 - 15:42
Sziasztok Mi a különbség a hivatalos oldalról letöltött (483MB-os fájl) és az innen letölthető 568MB-os fájl között ?
Kamiontauri Kamiontauri
2017-07-17 - 22:03
Sziasztok. Azt a grafika/hang javító cuccot sose tudtam felrakni, annyi mindent lehet kipipálni stb hogy csak na, ráadásul angolul van minden (ha már magyarítás... :D) és sose jött össze, eredeti 4cd-s verzió van meg a Morrowindből. ennek a grafika javító programnak egy leírását tudná valaki linkelni, esetleg a magyarításhoz pár printscreent mellékelni hogy mit hogy használjon az ember? Néha nézem a fórumot de az 50 téma/ témánként 200 oldalt sose volt türelmem átböngészni ne haragudjatok.
seaman seaman
2017-07-15 - 22:37
A Skywind project az nem kis dolog.. .remélem, hogy 5 éven belül lesz belőle valami... Ideje lenne felpöccinteni ezt a Morrowindet a grafikai tuningal együtt és végre ezt is végigvinni..Eddig egyedül a Obliviont vittem végig.
Zolcsi Zolcsi
2017-07-15 - 07:51
Hát én még egy The Elder Scrolls játékot sem vittem ki, de ha így megy tovább kénytelen leszek elkezdeni. :) Már egyszer elkezdtem az Oblivion-t igaz nem legális verzióban, mert akkoriban teszteltem a játékot, hogy érdekel-e ez engem egyáltalán, de nem tudtam rendesen megcsinálni a magyarítást, hogy a küldetések és minden magyar legyen így hagytam az egészet. Talán majd most. :)
Szivats Szivats
2017-07-14 - 21:29
Kedvenc játékaim közé tartozik, a mai napig. Többször is végigvittem, bár magyarítva még nem. A Skywind project-el mi a helyzet? Az nagyon érdekelne. A Morrowind hangulata modernebb köntösben..:) És ezúton megköszönöm, hogy foglalkoztok még ezzel az old school' játékkal. Erős a késztetés, hogy ismét belemerüljek a világába.