A leállásról
A leállásról
Panyi Panyi
2014. május 9. - 17:16

Sziasztok!

Először is még egyszer elnézést szeretnék kérni tőletek, hogy egy héten keresztül nem ment a Magyarítások Portál! Sajnálatos módon az oldal alatt üzemelő szerverben tönkrementek a merevlemezek és nagy valószínűséggel vele együtt a magyarítások is. Teljes mértékben nem tudjuk még kijelenteni, hogy minden egyes nálunk tárolt magyarítás elveszett, mert még dolgozunk rajta, hogy visszaszerezzük a lehető legtöbb adatot róla. Emiatt azonban még a türelmeteket szeretnénk kérni, mert még ezen dolgozunk. Emiatt azonban az oldalról jelenleg nem lesz elérhető egy magyarítás sem.

A Facebook oldalunkon már elindult egy magyarítás cserebere, amelyet szeretném, ha megtartanátok addig, amíg nem indulnak el nálunk a letöltések. Valamint arra is megkérlek benneteket, ha tudtok olyan oldalakról, felhőkről, tárhelyekről, ahol mások vagy éppen ti már megosztottatok egy pár fordítást akkor azoknak az elérhetőségét küldjétek el a magyaritasok(KUKAC)magyaritasok.hu email címre.

A Wayback Machine lementett tőlünk több mint 700 magyarítást, amelyet meg is találhattok ott, mintha a régi oldalt böngésznétek! Próbáljátok ki!


Első magyarítás lelőhelyek

Felhasználói gyűjtemények

A másik dolog, amit észre vehettetek az a Portál megújulása. Sajnálatos módon nem így szerettük volna bevezetni nektek, de a leállás miatt ezt is útjára kellett indítani. Minden hír, cikk, fórumbejegyzés és felhasználó megmaradt, azonban az új motor még nem mindent tud hozzá. Így jelen állásban kaptok egy Magyarítások Portált, amit minden egyes platformon kényelmesen tudtok olvasni. Az elsődleges feladatunk természetesen az lesz, hogy visszahozzuk nektek a magyarításokat és utána a különböző szolgáltatásokat az oldalra! 


Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

Frissítés: Mivel jelenleg még minidg az adatokat mentjük ezért most még csak olyan oldalakat, lelőhelyeket várunk tőletek, amelyeket itt meg tudunk veletek osztani. A konkrét magyarításokat még tartsátok meg biztonságban magatoknál és ha kérni fogjuk, akkor szólni fogunk!

Utolsó frissítés:
2014.05.26 20:55

Hozzászólások
Cyrus Cyrus
2014-05-11 - 08:17
Megkérünk mindenkit, hogy egyenlőre e-mailben mellékletként csatolt állományokat ne küldjenek, mivel nem tudjuk egyenlőre hol tárolni a benne található magyarításokat. Köszönjük.
Cyrus Cyrus
2014-05-10 - 17:59
Egyre többen küldenek magyarítás gyűjteményeket, nagyon szépen Köszönjük. Továbbra is várjuk a gyűjteményeket, bárki küldhet a hírben megadott e-mail címre.
Cyrus Cyrus
2014-05-09 - 21:40
Amíg a meghibásodott merevlemezekről az adatmentés folyik addig is segítsétek egymást a keresendő magyarításokban. Igyekszünk tájékoztatni benneteket ITT az SG magyarítások fórum és a Facebook oldalunkon is minden új fejleményről.
Az új portál közel sincs kész és ez a hiba nagyon nem tett jót a fejlesztésnek. De azon vagyunk, hogy ez ne így legyen. Panyi most folyamatosan ezen dolgozik, hogy minél előbb ti is tudjátok használni.